Kesić uručio novčanu pomoć porodicama Novaković i Benić

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.12.2017. 15:27

Suzan Kesić iz Austrije posjetio je dvije socijalno ugrožene porodice sa područja opštine Kotor Varoš i tom prilikom im uručio novčanu pomoć povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Samohrana majka Sanja Novaković živi sa četiri kćerke i svaka pomoć joj je dobro došla.

“Rijetke su prilike da neko dođe u našu kuću, da nas posjeti. Ovo puno znači za mene i moju djecu, jer dolaze novogodišnji i božićni praznici koje ćemo provesti najljepše do sada“, rekla je Novakovićeva.

Nebojša Benić, koji je nezaposlen i živi sa suprugom Biljanom i četvero djece, se zahvalio porodici Kesić na novčanoj pomoći.

“Živimo u teškim vremenima i nadam se da ćemo u budućnosti pronaći način da lakše ostvarimo vlastite prihode, a ova pomoć nas je silno obradovala“, naglasio je Benić.

Suzan Kesić je potvrdio je da je ovu humanu akciju pripremao u saradnji sa radnikom Centra za socijalni rad Nemanjom Sakanom i parohom vrbanjačkim Mirkom Batarom.

“Baš smo i ciljali da to budu višečlane porodice koje su u stanju socijalne potrebe, kako bismo ih obradovali povodom ovog predstojećih praznika“, rekao je Kesić.

Paroh vrbanjački Mirko Batar je podsjetio da Kesić tradicionalno pomaže samohrane majke i socijalno ugrožene porodice, što je odlika ljudi velikog srca.

“Pružanjem različitih vidova pomoći Kesić nastoji olakšati ekonomske probleme velikog broja socijalno ugroženih porodica, a sigurno je da će Novakovići i Benići u radosti provesti najradosniji hrišćanski praznik“, poručio je Batar.

Kesić je porodicama Novaković i Benić iz Mjesne zajednice Vrbanjci uručio po 500 evra, a samohranu majku Elvedinu Bajrić iz Banja Luke je pomogao sa 200 evra.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…