Košarkaši Mladosti izgubili utakmicu u posljednjim sekundama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.03.2016. 12:23

Kotorvaroški košarkaši doživjeli su poraz od KK ,,Sport Live,, Banja Luka rezultatom 79:82 za goste. Utakmica je igrana u okviru 2. lige Republike Srpske.

U zadnjoj sekundi naši košarkaši primili su trojku, iako su vodili cijelu utakmicu, te su na poluvremenu imali +2 protiv prvoplasirane ekipe na tabeli 2. lige Republike Srpske. Samo tri minute prije kraja naši koparkaši vodili su 76-61 i onda se desio neočekivani pad u igri, promašena dva čista pogodka iz igre, i čak četiri slobodna bacanja.. Pad koncentracije gosti iz Banjaluke su iskoristili i trijumfovali rezultatom 79:82.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…