Košarkaši izgubili, humanost za Vanju Pejakovića pobijedila

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.06.2017. 09:20

Košarkaši Mladosti poraženi su u meču sezone u Juniorskoj razvojnoj ligi RS u kojem su protiv imenjaka iz Mrkonjić Grada izgubili rezultatom 76:75. Kotorvarošanima je bila potrebna pobjeda od najmanje osam poena razlike kako bi nadoknadili minus iz prvog meča odigranog u Mrkonjić Gradu i bili bolji u međusobnom skoru.

Naši košarkaši imali su poseban motiv u ovoj utakmici i igrali za svog najboljeg igrača Vanju Pejakovića koji je doživio nesreću na ekskurziji u Italiji gdje se i dalje nalazi na liječenju.

Porodica Vanje Pejakovića iz Maslovara kod Kotor Varoša, koji je doživio tešku nesreću na ekskurziji u Italiji, otvorila je račune na koje humanisti mogu uplatiti novac za njegovo liječenje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…