Ko su novi načelnici šest opštinskih odjeljenja?

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.01.2017. 08:42

Na sjednici Skupštine opštine Kotor Varoš zakazanoj za 31. januar trebali bi biti i zvanično imenovani načelnici šest opštinskih odjeljenja, kojih je do sada bilo četiri. Iz Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove nastaje Odjeljenje za prostorno uređenje i Odjeljenje za stambeno komunalne poslove dok iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti nastaju Odjeljenje za privredu i Odjeljenje za društvene djelatnosti. SDS i PDP predvode koaliciju kojoj su se priključili DNS i SP.

Na čelu Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i Odjeljenja za opštu upravu biće Slobodan Gelić i Slaven Momić iz SDS-a. PDP je zadržao Odjeljenje za finansije na čijem čelu će ostati Dragana Petrušić, a pripalo mu je i Odjeljenje za prostorno uređenje koje će voditi Boris Marković.

Načelnik Odjeljenja za privredu biće predsjednik Opštinskog odbora SP-a Predrag Tešić, dok će šef Odjeljenja za društvene djelatnosti biti DNS-ov Nemanja Panić.

 

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…