Kompanija ´Fagus´ uručila kolica za prve kotorvaroške trojke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.09.2017. 09:08

Kompanija ”Fagus” upriličila je svečano uručivanje kolica za prve kotorvaroške trojke na benzinskoj pumpi ”Bor Petrol” u Kotor Varošu.

„Kada smo čuli da je Kotor Varoš dobio prve trojke, momentalno smo reagovali i javili se srećnim roditeljima Dreženki i Nenadu Komljenović sa željom da čestitamo i pomognemo. Razmišljajući šta da poklonimo, spontano smo došli na ideju da pronađemo i doniramo kolica za trojke Nikolu, Nikolinu i Novaka.“, poručuju iz ”Fagusa”.

Ispostavilo se da je to velika pomoć ne samo iz materijalnih razloga, već i iz logističkih. Kažu da su uz svu dostupnu poslovnu organizaciju čak i oni teško došli do takvih kolica koja se prave po narudžbi i u Italiji, koja upravo u avgustu ima kolektivni godišnji odmor.

”Fagus grupa” sa sjedištem u Kotor Varošu poznata je po svom društveno odgovornom poslovanju i pomoći zajednici u kojoj živi i posluje već nepunih 26 godina. Često se odaziva na humanitarne akcije jer želi da svojim primjerom pokaže i podstakne i ostale firme u Kotor Varošu, ali i u Republici Srpskoj, na dobrotvorno i humano djelovanje i rad. Vjeruje da samo vraćanjem u zajednicu može očekivati napredak i razvoj.

Od male pilane sa nekoliko zaposlenih, ”Fagus grupa” je danas privredni gigant, nosilac razvoja regije i jedan od najvećih proizvođača u drvoprerađivačkom sektoru. Osnovna djelatnost kompanije je prerada tvrdog i mekog drveta, proizvodnja prozora i vrata, peleta i briketa, a u svom vlasništvu posjeduju i hotel “Hajdučke vode”, turistički biser na planini Borja koji tek treba da pokaže sve svoje čari.

Malim Komljenovićima želimo da ih prate zdravlje i sreća i da u godinama koje dolaze budu ponos svojih roditelja i brata Stefana, ali i grada u kojem žive. I naravno da dožive stotu!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…