Konkurs za dodjelu studentskih stipendija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.02.2017. 23:51

Konkurs za dodjelu studentskih stipendija iz budžeta Kotor Varoša biće raspisan u ponedjeljak 13. februara, saopšteno nam je u opštinskoj upravi.

Kako je navedeno, iz opštinskog budžeta će biti stipendirano 130 studenata.

Za studenstske stipendije biće izdvojeno 80.000 maraka.

Na sjednici SO Kotor Varoš, održanoj 31.01.2017., klub odbornika Socijalističke partije je predložio Amandman na Odluku o dodjeli stipendija studentima u 2017.g., a koji predviđa da se poveća broj bodova za studente koji dolaze iz višečlanih prodica. Prijedlog je jednoglasno usvojen.

U sklopu ove odluke predložen je i Zaključak da se zaduži Odjeljenje za društvene djelatnosti da formira bazu studenata sa područja opštine Kotor Varoš. I ovaj prijedlog je jednoglasno usvojen.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…