Konkurs za radnike u pekoteki “Manja” u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.03.2017. 10:48

“Krajina klas” d.o.o. Banjaluka uskoro otvara maloprodajni objekat pekoteke “Manja” u Kotor Varošu

Potrebno 5 radnica za rad u pekoteci Manja – Kotor Varoš
Sve zainteresovane kandidatkinje koje bi željele da postanu dio tima vodeće pekarske i poslastičarske industrije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini mogu se prijaviti putem online forme na: www.manja.ba/zaposlenje
ili lično u prostorijama uprave u Banjaluci(Presnače bb, Debeljaci)

Idealna kandidatkinja je osoba koja ispunjava sljedeće uslove:
SSS – bilo kojeg smjera
starost od 20-35 godina
osoba ženskog pola (u maloprodaji rade samo žene)
poznavanje rada na računaru (slanje e.mail-a i poznavanje osnovnih aplikacija windows-a, ili aktivno korištenje aplikacija na smartphone-u)
prijatno ponašanje prema kupcima
spremnost na timski rad
zainteresovanost za rad u uslužnim delatnostima

Opis posla: naručivanje proizvoda (putem aplikacija), prijem robe (smrznuta sirova peciva i polupečena) i skladištenje u hladnu komoru (-18), izuzimanje robe iz komore i pečenje u pećima prema zadatim programima, prodaja robe i izdavanje računa, održavanje higijene objekta. Rad u dvije smjene. Slobodni dana, 1 ili 2 u toku sedmice.

Obezbijeđena obuka i mentorstvo. Radno iskustvo nije uslov ukoliko ste spremni da učite i volite posao u uslužnom sektoru. Radno iskustvo u trgovini ili proizvodnji prehrambenih proizvoda može biti prednost ali nije uslov.

Napomena: Sve pristigle prijave će biti razmatrane a zatim će sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biti obaljen i usmeni razgovor. Kandidati će na vrijeme biti obaviješteni o mjestu i vremenu za usmeni razgovor.

Pripremite se za razgovor, naučite nešto o nama, i budite slobodni da kažete sve najbolje o sebi!
Vaša “Manja”

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…