Kontejneri i korpe za JKP Bobas

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.01.2016. 14:12

Komunalnom preduzeću “Bobas” isporučena je oprema koju će montirati na predviđene lokacije u gradu, u okviru projekta “Omladinska ekološka inicijativa“, koji od septembra prošle godine realizuje organizacija Crvenog krsta.

«Kod komunalaca su uskladištena tri kontejnera za odlaganje sortiranog otpada, 20 korpi za otpatke i 10 klupa a očekuju i njihovu pomoć prilikom instaliranja opreme. Lokacije za isporučenu komunalnu opremu na području grada su određene u saradnji sa Odjeljenjem za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove», rekao je Bojan Kerezović, menadžera projekta.

«U toku realizacije projekta građanima će biti isporučene biorazgradive vrećice i uputstva za sortiranje otpada. U naselju “Bregovi” će uskoro biti organizovana ekološka akcija. U sklopu projekta, čija će realizacija trajati do kraja februara ove godine, planirana je i javna tribina o zaštiti okoline»,  naglasio je Kerezović.

Projektom "Omladinska ekološka inicijativa" do sada su relizovane brojne aktivnosti. Ovaj projekat, čija je vrijednost 17.210 KM, realizuje se u okviru UNDP-ovog projekta "Jačanje lokalne demokratije" koji finansira EU. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…