Kotlićijada okupila 53 ekipe

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2018. 11:02

Na kupalištu Bjeline održana je tradicionalna Deseta kotorvaroška kotlićijada, na kojoj su učestvovale 53 ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Najbolju riblju čorbu pripremila je ekipa AD “Luke” Šiprage, drugi je bio sastav Sportsko-ribolovnog društva /SRD/ “Kotor Varoš”, a trećeplasirana ekipa SRD “Kotor Varoš – Krki”.

Prema ocjeni žirija, najbolju lovačku čorbu pripremili su članovi ekipe Lovačkog udruženja “Čemernica” iz Kneževa, drugo mjesto pripalo je ekipi Komunalnog preduzeća “Bobas” iz Kotor Varoša, a treće ekipi iz Čelinca “Tu nas je, što nas je”.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan uručio je pehare, diplome i nagrade najboljim ekipama i izrazio zadovoljstvo brojem učesnika manifestacije, koja je održana povodom Dana opštine – 24. aprila.

“Ovo je deseta kotlićijada koju organizujemo povodom Dana opštine i svake godine je sve masovnija. Raduje prisustvo velikog broja učesnika iz susjednih gradova, ali iz Srbije, kao i činjenica što je i u revijalnom dijelu nastupilo više od 10 ekipa”, rekao je Sakan.

Zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović uručio je posebna priznanja za SRD “Kotor Varoš” i tri lovačka udruženja sa područja opštine za nemjerljiv doprinos u organizaciji prethodnih devet kotlićijada.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Kulturno-umjetničko društvo “Brio – Rudar” Maslovare, Folklorni ansambl “Kotor Varoš” i ansambl “Žubor”.

Kotorvarošku kotlićijadu organizovali su opština Kotor Varoš u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Kotor Varoš.

Izvor: opstinakotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…