Kotor Varoš domaćin fudbalskim veteranima iz Kranja, Apatina i Stare Pazove

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.08.2017. 08:40

U organizaciji opštine Kotor Varoš i Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš 2. septembra 2017. godine sa početkom u 12.00 časova u sportskoj dvorani održaće se 1. Međunarodni turnir prijateljstva u malom fudbalu.

Na turniru u malom fudbalu učestvovaće fudbalski veterani iz Kranja, Apatina, Stare Pazove i Kotor Varoša.

Turnir ima za cilj promociju opštine Kotor Varoš i rekreacije kao zdravog načina života, a učešće ekipa iz tri države bivše Jugoslavije dovoljno govori o njegovom značaju i kvalitetu.

„Odlučili smo se za organizaciju ovog turnira jer želimo da na jednom mjestu razmijenimo iskustva i međusobno se bolje upoznamo, a naša želja je da on postane tradicionalan u budućnosti“, istakao je predsjednik Udruženja Slobodan Petrović i dodao su na turniru trebali učestvovati i veterani iz Murske Sobote, ali će tog vikenda nastupati na turniru u Slovačkoj.

Zahvaljujući načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu i brojnim prijateljima Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije stvoreni su svi svi preduslovi da se gosti osjećaju prijatno boraveći u Kotor Varošu.

„Naša obaveza je da budemo dobri domaćini i uzvratimo za gostoprimstvo prijateljima iz Slovenije i Srbije, a pored njih turnir i zajedničko druženje će uveličati eminentni fudbalski radnici iz regiona“, dodao je Petrović.

Ulaz je besplatan za posjetioce u sportskoj dvorani, a za sve njih obezbijeđeno je i točeno pivo tokom trajanja turnira. Igraće se po sistemu svako sa svakim, a nakon šest odigranih utakmica biće poznat i prvi pobjednik Međunarodnog turnira prijateljstva „Kotor Varoš 2017“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…