Kotor Varoš traži predstavnike u inostranstvu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2017. 09:06

Agencija za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš poziva Kotorvarošane koji žive u inostranstvu, a koji žele da budu predstavnici naše opštine u gradovima i državama u kojima žive, da se prijave kako bi dogovorili eventualnu saradnju.

– Plan je da ovaj projekat konstantno traje i da maksimalno uključimo naše Kotorvarošane u dijaspori u promovisanje Kotor Varoša. Predstavništva bi promovisala naše povoljno poslovno okruženje i prirodne ljepote, a takođe i povezivala domaću privredu sa svjetskim tržištem. Ovim projektom ćemo povećati broj investitora na području naše opštine, pomoći domaćim privrednicima, a samim tim i dugoročno povećati primanja zaposlenih u privredi – navodi se u saopštenju Agencije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš.

Zainteresovani svoju biografiju mogu da pošalju putem elektronske pošte na adresu: predragtesic@opstinakv.com ili putem “Fejsbuk” stranice Agencije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…