Kotor Varoš velikim preokretom lideru nanio prvi poraz

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.11.2018. 08:30

Borbenost i upornost do krajnjih granica donijeli su večeras pobjedu rukometašima Kotor Varoša koji slavili protiv lidera Prve lige RS Kozare Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice 30:27 i nanijeli mu prvi poraz.

očetak utakmice nije naslućivao takav rasplet jer su gosti od prvog minuta demonstrirali zbog čega su poslije šest kola imali perfektan učinak. Poveli sušu prvom napadu i prednost povećavali iz minuta u minut da bi ona u 22. minutu dostigla maksimalnih osam golova (12:4).

Naš tim se nije predavao i od tog momenta prima samo dva i daje osam golova i na odmor odlaze sa samo s dva pogotka zaostatka (14:12).

Gosti su čuvali prednost sve do 50. minuta kada Kotorvarošani serijom od tri gola stižu do izjednačenja (22:22). Nošeni podrškom sa tribina naši rukometaši su od tog momenta ostavili srce na parketu. Uz neprobojnu odbranu,  predvođenu Radomirom Stojanovićem i Đurđom Gatićem, na golu je proradio i Bojan Radivojević, a u napadu Damjan Tepić i Kotor Varoš pravi veliki preokret za još veće slavlje. 

Najefikasniji u domaćem timu bio je Bojan Marković sa šest, dok su po pet golova postigli Damjan Tepić i Miloš Jurić. 

Kotor Varoš je ovom pobjedom ponovo došao do pozitivnog skora i na svom kontu ima četiri trijumfa i tri poraza. 

KOTOR VAROŠ: Radivojević, Maksimović, S. Žarić, Tešić 2, Radić 2, M. Sakan 3, Gatić, Kalamanda, Popović, G. Marković 1, B. Marković 6, D. Žarić 3, Tepić 5, Jurić 5, Stojanović 3.


Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…