Kotorvaro[ki veterani prvi na turniru prijateljstva ´Kotor Varoš 2017´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.09.2017. 20:03

Kotorvaroški fudbalski veterani osvojili su prvo mjesto na Prvom Međunarodnom turniru prijateljstva ´Kotor Varoš 2017´, na kojem su pored osvajača turnira učestvovali još i veterani iz Kranja, Apatina i ´Jadrana´ iz Golubinaca.

U konkrenciji četiri ekipe Kotorvarošani su ostvarili tri uvjerljive pobjede i tako nastavili niz uspjeha u ovoj godini. 

Drugo mjesto osvojili su veterani Jadrana iz Golubanaca, treći su bili gosti iz Kranja, dok je četvrto mjesto pripalo veteranima iz Apatina. 

Najbolji igrač i strijelac turnira, ujedno i član pobjedničke ekipe, Damir Varošić rekao je da su nijanse odlučivale o pobjedniku turnira. 

"Pohvalio bih angažman i zalaganje svih ekipa, a naše prvo mjesto je plod uigranosti i iskustva", istakao je Varošić. 

Kapiten fudbalskih veterana iz Kranja Boris Vehovec posebno je zahvalio domaćinu na odličnoj organizaciji. 

"Sa opštinom Kotor Varoš njegujemo bratske odbnose, a fudbalski veterani iz ovog grada su naši istinski prijatelji i sa zadovoljstvom mogu reći da su ovaj turnir organizovali na vrhunskom nivou", naglasio je Vehovec. 

Veterani iz Apatina su u prvi plan stavili kvalitet turnira, koji ima za cilj promociju opštine Kotor Varoš i rekreacije kao zdravog načina života. 

"Za 15 dana mi ćemo biti domaćini turnira na kojem će osim naših prijatelja iz Kotor Varoša učestvovati i veterani iz Sokobanje, tako da će to biti odlična prilika da uzvratimo Kotorvarošanima za gostoprimstvo", rekao je Slavko Jerković, kapiten fudbalskih veterana iz Apatina. 

Pehare i diplome svim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je tom prilikom čestitao učesnicima Turnira prijateljstva na odličnoj igri i korektnom ponašanju. 

Prvi Međunarodni turnir prijateljstva u malom fudbalu "Kotor Varoš 2017" zajednički su organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…