Kotorvarošani kupili sve čestitke koje su s ljubavlju napravili mališani ´Kuće radosti´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.12.2016. 15:25

Na štandu Centra za porodicu ´Kuća radosti´ koji je bio postavljen kod ´Tropic´-a, Kotorvarošani su mogli kupiti Novogodišnje čestitke koje su s ljubavlju napravili mališani "Kuće radosti". Aktivisti su prodali sve napravljene čestitke.

Kupovinom čestitki, ili učestvovanjem u bilo kojoj akciji ´Kuće radosti´ pomažete rad ovog udruženja i motivišete mališane i članove centra na stvaralaštvo!

U prodaji su učestvovale djevojke iz Omladinskog odbora Danijela Đukić, Bojana Kutić i Ljubinka Jovičić, sa članovima uprave udruženja Dragicom Tepić, Sanelom Mikić i Ninom Dragoljević.

Članovi Centra za porodicu ´Kuća radosti´ zahvali su se svim sugrađanima koji na biilo koji način učestvuju u aktivnostima udrženja.  

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…