Kotorvarošani na korak do Prve lige RS u futsalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2017. 18:46

KMF ´Kotor Varoš´ je na gostovanju u Banjaluci kod ekipe KMF ´Starčevica´ u osmom kolu Druge lige RS u futsalu ostvario još jednu pobjedu rezultatom 4:3.

Kotorvarošani su sedmim trijumfom u osam odigranih kola povećali prednost u odnosu na drugoplasirani tim Obilića iz Prnjavora na osam bodova. Prnjavorčani su u ovom kolu na domaćem terenu odigrali nerješeno protiv Gradiške odigravši 6:6.

Ekipa KMF ´Kotor Varoš´-a u sljedećem kolu dočekuje KMF ´Obilić´ te ukoliko naši momci ostvare i treću ovosezonsku pobjedu u međusobnim duelima izboriće plasman u Prvu ligu RS već tri runde prije kraja šampionata.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…