Kotorvarošani trijumfovali u Međeđi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2016. 15:09

Fudbaleri Mladosti vratili su se na pobjednički kolosjek! Kotorvarošani su trijumfovali u Međeđi (2:3) i sa ova tri boda čvrsto drže sredinu tabele sa 19 bodova, dok je Ravan na 12. poziciji sa 15 bodova.

Mladost je odigrala perfektno prvo poluvrijeme, gdje je nokautirala Ravan. sva tri pogotka postignuta su iz gotovo identičnih kontranapada, samo su se strijelci mijenjali. U rasponu od 10 minuta od 28. do 38. minuta pogađali su Jurić, Kršić i Stupar.

RAVAN – MLADOST  (KV) 2:3 (0:3)

Strijelci: 0:1 Jurić (28), 0:2 Kršić (30), 0:3 Stupar (38), 1:3 Pekija (50), 2:3 Janković (62, autogol). Stadion: FK Ravan. Gledalaca: 30. Sudija: Ljubiša Kuvalja. Pomoćnici: Bojan Balaban i Bojan Stojković (svi iz Srpca). Delegat: Goran Puač (Banjaluka). Žuti kartoni: Pekija, Babić, Utješinović (Ravan), Jurić (Mladost).

Ravan: Bakić, Radišić, Dugajlić, Miodragović, Kovačević (od 46. Grahovac), Tomaš (od 84. Gačić), Utješinović, Parhamov, Burazor (od 46. Milanović), Babić, Pekija.

Mladost (KV): Kutić, Žarić, Đukić, Vučenović, Janković, Đurić, Stupar, Jurić (od 89. Pucarević), Radivojević, Kršić, Đaković.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…