Kotorvarošanin Obren Cvijanović u Premijer ligi BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.05.2016. 14:13

Još jedan izdanak fudbalske škole Mladosti iz Kotor Varoša iz generacije 1994. godište, Obren Cvijanović potvrdio je svoj raskošan fudbalski talenat igrama u novom bh. premijerligašu FK „Krupa“ iz Krupe na Vrbasu i U-23 reprezentativnoj selekciji Republike Srpske.

Krupljani su u jučerašnjem derbiju 29. kola prvoligaškog plej-ofa savladali na vrućem terenu u Velikoj Obarskoj direktnog konkurenta za plasman u viši rang takmičenja ekipu Mladosti sa ubjedljivih 5:1 i na taj način tri kola prije kraja prvenstva „ovjerili“ šampionsku titulu i potvrdili premijerligaški status.

Pun doprinos ovom velikom uspjehu dao je i kotorvaroški fudbalski dragulj Cvijanović sa svojih šest pogodaka i velikim brojem asistencija, tokom ove veoma naporne i uzbudljive fudbalske sezone.

„Izuzetno sam zadovoljan svojim igrama i učinkom u protekloj sezoni, u kojoj smo pokazali da smo sasvim zasluženo došli do statusa premijerligaša. U klubu su zadovoljni sa onim što sam pokazao na terenu, tako da očekujem da ću prije početka nove sezone potpisati novi profesionalni ugovor sa Krupom i kroz jake premijerligaške podići nivo svoje igre“, istakao je Cvijanović.

Cvijanović je bio jedan od fudbalera koji je još u mlađim kategorijama kotorvaroške Mladosti nagovještavao da će izrasti u kvalitetnog napadača.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…