Kotorvarošanka Ljubica Marković u biltenu ´Najbolje iz Srpske´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.02.2017. 15:35

Travarka Ljubica Marković iz Dabovaca pored Kotor Varoša našla se u biltenu ´Najbolje iz Srpske´ koje izdaje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske. U ovom biltenu predstavljena je njena uspješna proizvodnja ljekovitog bilja u sklopu preduzeća Ljubica-Sunce d.o.o.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske je kroz izdavanje biltena „Najbolje iz Srpske", dalo jasne smjernice o tome kako stvarati i održavati brend, kroz primjere i priče o našim najuspješnijim brendovima. Bilten „Najbolje iz Srpske" svojevrsna je promocija domaćih proizvoda i proizvodnih potencijala, a ujedno i pokazatelj kako na najbolji način predstaviti sebe i svoj proizvod. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…