Kotorvarošanke osvojile prvo mjesto na odbojkaškom turniru

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.04.2016. 19:03

Odbojkaški klub "Kotor Varoš" osvojio je prvo mjesto na tradicionalnom turniru koji je okupio šest ekipa, a organizovan je povodom Dana opštine - 24. aprila.

U finalu su Kotorvarošanke nadvisile odbojkašice "Inove" iz Banjaluke rezultatom 2:1 po setovima. U trećem odlučujućem setu rezultat je bio 15:8 za izabranice Dragana Zeljkovića. 

"Djevojke su u finalnoj utakmici pružile maksimum i savladale favorita turnira, ekipu `Inove`, koja je izborila nastup u Prvoj ligi Republike Srpske naredne sezone", rekao je trener domaćih Dragan Zeljković. 

U borbi za treće mjesto odbojkaški klub "Prijedor" je savladao ekipu "Panter" iz Doboja sa 2:0 po setovima, a istim rezultatom je u meču za peto mjesto "Ukrina" iz Prnjavora nadigrala Odbojkaški klub "Viktori" iz Novog Travnika. 

Trener odbojkašica iz Travnika Adis Alić pohvalio je organizaciju turnira i najavio dolazak i naredne godine. 

"Sa ekipom iz Kotor Varoša imamo prijateljske odnose, uvijek rado dolazimo u ovaj grad i turnir zaslužuje najveću ocjenu", istakao je Alić. 

Pehare i diplome najuspješnijim ekipama uručio je trener odbojkaškog kluba "Kotor Varoš" Dragan Zeljković. 

Turnir, koji se već treću godinu organizuje povodom Dana opštine, su zajednički organizovali opština Kotor Varoš i tamošnji odbojkaški klub.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…