Kotorvaroški Crveni krst je stabilna organizacija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2016. 09:56

U sjedištu OO Crvenog krsta Kotor Varoš održana je sjednica Opštinskog odbora Crvenog krsta.

Sjednici je prisustvovalo 9 od 11 članova Odbora i sekretar Organizacije.

Sjednicu je vodio i istom predsjedavao  Vojislav Glavaš predsjednik Opštinske organizacije Crvenog krsta Kotor Varoš.

Na sjednici je usvojen izvod iz zapisnika sa XIV sjednice Odbora, te analiziran rad i aktivnost Organizacije u posljednja dva mjeseca. Prisutni su upoznati sa rezultatima akcije “Pomozite da pomognemo” kao i završnim aktivnostima u okviru implementacije projekta “Omladinska ekološka inicijativa”.

Usvojeni je program akcije dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati 4. marta 2016., te dogovoren je termin održavanja godišnje Skupštine Crvenog krsta Kotor Varoš.

Ista će se održati 18. marta o.g. u zgradi Crvenog krsta s početkom u 13:00.

Usvojen je Završni račun Crvenog krsta Kotor Varoš za 2015. godinu i izvještaj o finanisjkom poslovanju Organizacije u protekloj godini.

Na kraju je zaključeno da Organizacija nema nikakvih dugovanja niti bilo kakvih kreditnih zaduženja.

Kotorvaroški Crveni krst je stabilna organizacija koja iz godine u godinu povećava nivo organizovanosti u svim bitnim segmentima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…