Kotorvaroški bioskop: Vojna akademija 3 - Novi početak

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.11.2016. 15:42

Film ´Vojna akademija 3 - Novi početak´ biće prikazan u kotorvaroškom bioskopu 27. novembra u terminima 18:30 i 20:30 časova

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture.
Poznata lica, zatičemo dvije godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi koje vežeprijateljstvo za cijeli život.

Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi bijeg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Za sve vjerne fanove koji su strpljivo čekali, poslije tri godine stiže uzbudljivi filmski nastavak „Vojna akademija 3 – novi početak“.

IZVORNO IME: Vojna akademija 3: Novi početak
REŽIJA: Dejan Zečević
ULOGE: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin
ŽANR: drama, komedija

TRAJANJE: 101 min.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…