Kotorvaroški klinci dospjeli na popularnu fejsbuk stranicu ´Uživo sa balkanskih ulica´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.07.2016. 13:20

Fejsbuk stranica ´Uživo sa balkanskih ulica´ ima preko 222 000 pratilaca. Glavni akteri jednog od statusa su kotorvaroški klinci koji skaču sa mosta u naselju Kotor u Kotor Varošu.

Status je objavljen pod motom šta je pravo djetinjstvo, a ne virtuelno upoređeno sa trenutno popularnom igrom Pokemon na mobilnim digitalnim uređajima. 

Klip je pogledan preko 125 000 puta. 

Moramo napomenuti da je ovakav vid zabave opasan, ali ipak svi smo mi proživjeli bar djelić djetinjstva na ovakav način. 

 

Novim generacijama klinaca i klinceza potrebno je dočarati djelić starog djetinjstva, pokazati im praćke, lukove, strijele. pece, oglrlice od cvijeća i još mnogo toga.

Većina njih danas svoje dane provodi u društvu mobilnih telefona i tableta što, kako kažu stručnjaci nije dobro, ni po fizičko ali ni po psihičko zdravlje. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…