Kotorvaroški stonoteniseri sezonu završili na solidnom 6. mjestu na tabeli

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.04.2016. 08:47

Seniori stonoteniskog kluba ´´Kotor Varoš´´ nastupili su u Modriči na 4. Turnusu Prve lige Republike Srpske u okviru kojeg su odigrana posljednja četiri kola sezone 2015/16.

Kotorvaroška ekipa nažalost doživjela je tri poraza i jednu pobjedu što joj je donijelo solidno 6. mjesto na tabeli.

Nakon ukupno 18. kola ekipa stonoteniskog kluba ´´Kotor Varoš´´ zadovoljna je ostavrenim rezultatom s obzirom da su rotirali ukupno osam igrača među kojima je najmlađi nastupao Oliver Đurić (2002. godište). 

Stonoteniseri već sljedeće nedjelje nastupaju na turniru u Derventi ´´Derventa 2016´´ gdje će svoje umijeće pokazati mlađi članovi, te se iskreno nadamo dobrim rezultatima. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…