Kotorvarošani ”potopili” Jedinstvo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.10.2017. 15:41

Rukometaši „Kotor Varoša“ ostvarili su pobjedu u Brčkom protiv ekipe „Jedinstva“ rezultatom 41:38. Ovo je bila druga pobjeda Kotorvarošana i prva u gostima.

Da je ova pobjeda veoma važna i teško ostvarena, govori i podatak da su naši rukometaši u ovoj utakmici nastupili bez najboljih igrača, Radomira Stojanovića, Boška Tešića i Miloša Jurića.

Zbog toga, patike sa klina je morao skinuti, penzionisani igrač i trenutni trener ekipe, Damjan Tepić. I izdominirao je sa 9 golova i još jednom igrom pokazao zašto ga mnogi smatraju najboljim igračem u istoriji rukometa u Kotor Varošu.

Pored trenerovih 9 golova, najviše je postigao Bojan Marković 13, dok je Nikola Sakan postigao 7 golova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…