Kotorvarošani čitaju PDP list

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.11.2017. 10:36

Forum žena Partije demokratskog progresa je u 15 opština Republike Srpske, podijelio PDP List građanima. Priliku da prvi pročitaju PDP List dobili su i stanovnici Kotor Varoša.

Članice Foruma žena su ovom prilikom razgovarale sa građanima i upoznale ih sa radom PDP-a u prethodnom periodu.

Prvi broj PDP lista napisao je Tim za medije Partije demokratskog progresa. Pored aktivnosti koje je PDP realizovao ove godine, u Listu se mogu pročitati i informacije o političkom i privrednom stanju po mišljenju PDP-a u Republici Srpskoj.

Osim Kotor Varoša list su mogli pročitati i stanovnici Novog Grada, Srpca, Banja Luke, Prnjavora, Teslića, Dervente, Doboja, Modriče, Bijeljine, Brčkog, Ugljevika, Istočnog Novog Sarajeva, Trnova i Trebinja.

U narednom periodu, PDP List će biti podijeljen i u drugim opštinama Republike Srpske. Svi zainteresovani građani koji ne dobiju štampani primjerak Lista, će isti moći pročitati u elektronskoj verziji na veb sajtu PDP-a.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…