Kotorvarošani muku muče sa snabdijevanjem električnom energijom

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.03.2017. 10:59

Česti prekidi u snabdijevanju električnom energijom na području opštine Kotor Varoš dešavaju se zbog problema sa zaštitom koja dovodi do ispadanja prekidača u privremenom postrojenju trafostanice u Kotor Varošu.

Ekipa “Elektroprenosa BiH” ugradila je međutransformatore u dalekovodnom odvodu za Čelinac, tako da se može podesiti zemljospojna zaštita na manje vrijednosti i time spriječiti ispadanje trafo-prekidača.

Radovi će biti nastavljeni i danas za tri dalekovoda na područjima Švrakava, Maslovare i Zabrđe, kako bi bili pokriveni svi vazdušni vodovi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…