Kotorvarošani nastupaju za reprezentaciju MUP-a RS na Svjetskom prvenstvu u Holandiji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.10.2017. 15:03

Reprezentacija MUP-a Republike Srpske rutinski je okončala grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu u futsalu za policiju, koje se održava u Holandiji. Iz Kotor Varoša na turniru nastupaju Miroslav Nedić, Obrad Stojanović, Dragan Verić i Slađenko Janković, a svi su članovi KMF Kotor Varoš.

Selekcija iz Republike Srpske plasirala se u drugi krug takmičenja sa šest pobjeda i jednim porazom, koji su pretrpjeli u posljednjoj utakmici, i to minimalnim rezultatom, a interesantno je da su grupnu fazu okončali sa samo jednim primljenim golom, dok su postigli 28 pogodaka.

Evo i rezultata iz grupne faze:

MUP RS – Berlin/Mittenwalde (Njemačka) 3:0
MUP RS – IPA Kaliningrad (Rusija) 2:0
MUP RS – FC Timisoara (Rumunija) 8:0
MUP RS – PZ Vlaamse Ardennen (Belgija) 2:0
MUP RS – Reperato Mobile Torino (Italija) 4:0
MUP RS – South West TSG (Engleska) 9:0
MUP RS – Jandarmeria Satu Mare (Rumunija) 0:1

U četvrtak je na programu nokaut faza, a protivnik reprezentaciji MUP-a RS u 1/16 finala još uvijek nije poznat.

Ekipu i stručni štab selekcije MUP-a Republike Srpske na Svjetskom prvenstvu u Holandiji čine: Miroslav Nedić, Borislav Šarić, Slobodan Radinković, Goran Amidžić, Miloš Brkić, Dragan Cibić, Perica Trifković, Nikša Gligić, Obrad Stojanović, Dragan Verić, Darko Krnojelac, Mihajlo Maletić i Slađenko Janković.

(4plus1.ba)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…