Kotorvarošani ostvarili zapažen nastup na Evropskom džudo kupu „Sarajevo open 2017“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.05.2017. 09:30

Na Evropskom džudo kupu „Sarajevo open 2017“ za seniore, koje održano proteklog vikenda, kotorvaroški džudo as Borislav Bogdanić član DŽK „Mladost“, zauzeo je odlično sedmo mjesto. Na ovom takmičenju nastupile su i seniorke Džudo kluba “Mladost” Kotor Varoš. Dragana Savanović zauzela je deveto mjesto.

Bogdanić je u prvoj rundi poražen iponom od Ante Dubrete iz Crne Gore, potom je u repesažu iponom savladao Luku Kunsaba iz Rumunije, dok je druga runda repesaža donijela još jedan poraz Bogdaniću od Filipa Đinovića iz Srbije.

Bogdanić se takmičio u kategoriji do 100 kilograma.

Prva protivnica Dragane Savanović u kategoriji do 57 kilograma bila je Fabijen Košer iz Švajcarske, koja je Draganu savladala u prvoj rundi, a u repasažu ju je savladala Hrvatica Tihea Toplovec.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…