Kotorvarošani pokazaili humanost

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.03.2017. 08:48

Kotorvarošani su pokazaili humanost i gotovo do posljednjeg mjesta ispunili kino-salu na humanitarnoj predstavi “Ah, ta ljubav” koja je organizovana za pomoć u liječenju Sofije Mićević.

Predstavu je organizovao Dom kulture “Miroslav Miro Pejović” Kotor Varoš, a sav prihod od karata biće uplaćen za liječenje trogodišnje Sofije. Na ulazu u kino-salu postavljena je i kutija u koju su posjetioci mogli da daju priloge za liječenje djevojčice.

– Zahvaljujemo publici što su, kada je bilo najpotrebnije, napunili kino-salu – poručili su članovi mladi glumci kotorvaroškog pozorišta.

Za liječenje Sofije Mićević u Americi neophodno je što prije prikupiti 270.000 dolara.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…