Kotorvarošani proslavili titulu Partizana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.05.2017. 08:47

Fudbaleri Partizana pobijedili su ekipu Mladosti iz Lučana sa 5:0 i time postali šampion Srbije 27. put. Ujedinjeni crno-beli tim iz Kotor Varoša prisutvovao je utakmici voljenog kluba u posljednjem kolu Superlige Srbije.

Partizan je sezonu završio sa tri boda više od "vječitog" rivala Crvene zvezde, koja je u posljednjoj utakmici pobijedila niški Radnički sa 3:0 i koja je ove sezone branila titulu.

Kada je sudija Milorad Mažić odsvirao kraj meča usledio je vatromet.

Slavlju fudbalera Partizana prisustvovali su vaterpolisti i košarkaši crno-belih, a između brojnih ostalih navijačkih grupa bili su i navijači iz Kotor Varoša. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…