Kotorvarošanin Aleksandar Kragić 16. u trci Banjalučke trkačke lige

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2017. 15:05

Aleksandar Kragić iz Kotor Varoša zabilježio je joj jedan dobar rezultat, ovaj put u trci održanoj u okviru Banjalučke trkačke lige.

Kragić, koji se iz hobija bavi atletikom, je u trećoj od četiri trke u okviru lige zauzeo 16. mjesto u konkurenciji 57 učesnika u seniorskoj kategoriji. Trkači su snage odmjerili na dionici dugoj tri kilometra, koja je naš sugrađanin istrčao za 11 minuta i 43 sekunde.

– Zadovoljan sam rezultatom i najvažnije je da imam kontinuitet dobrih trka ove sezone. Konkurencija je bila veoma jaka i to jasno pokazuju rezultati prvih pet takmičara – rekao je Kragić.

Trka je imala humanitarni karakter i novac koji je ostao poslije plaćanja troškova organizacije doniran je humanitarnoj organizaciji “Budimo ljudi”. Prvobitno je bilo planirano da novac bude doniran za liječenje Natalije Pupčević, ali će poslije njene smrti biti preusmjeren za druge kojima je potrebna pomoć.

U okviru Banjalučke trkačke lige preostalo je da bude održana još jedna trka, a koncept je da svaka bude u različitom godišnjem dobu. (kvdanas.com)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…