Kotorvarošanin sa RK ´Borac´ osvojio Kup BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.05.2018. 08:12

Rukometaši banjalučkog Borca u kojem igra i Kotorvarošanin Arsenije Bubić pobjednici su Kupa BiH. Borac je u finalu na domaćem terenu pobijedio visočku Bosnu 22:19.

Za Borac je ovo šesti put da su osvojili kup BiH.

Odluka o pobjedniku je pala u drugom poluvremenu. Gosti su imali prednost 14:12, a onda osam minuta nisu postigli gol. Borac je preokrenuo rezultat serijom 5:0, otišao na 17:14 i prednost sačuvao do kraja.

U pobjedničkom sastavu najefikasniji je bio Dejan Unčanin sa osam postignutih golova, dok je golman Bojan Ljubišić imao 15 odbrana.

Adnan Harmandić član Bosne Centrotrans proglašen je za najboljeg igrača završnog turnira. Dejan Unčanin je bio najbolji strijelac finala sa 11 golova, dok je najbolji golman, po svemu zasluženo, Bojan Ljubišić.

Na drugoj strani Okanović je postigao šest, a Kapić pet golova.

Adnan Harmandić član Bosne Centrotrans proglašen je za najboljeg igrača završnog turnira.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…