Kotorvarošanin u Gradišci automobilom udario u nogu policajca

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.05.2017. 13:33

Muškarac iz Kotor Varoša čiji su inicijali G.B. uhapšen je u Gradišci jer je svojim automobilom udario u nogu i oborio na asfalt policajca koji je regulisao saobraćaj.

Krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje izvršeno je sinoć u 19.45 časova u Ulici Prvog krajiškog korpusa, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policajcu je ukazana medicinska pomoć u Službi hitne pomoći u Gradišci, gdje su konstatovane tjelesne povrede.

Kod G.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji je naložio da se G.B. po saslušanju pusti na slobodu.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…