Kotorvarošanin u ulozi glumca

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.05.2018. 08:46

Mladi rukometaš iz Kotor Varoša Arsenije Bubić, koji brani boje banjalučkog Borca, protagonista je promotivnog spota u kojem je sa saigračima pozvao armiju navijača da ih podrže na putu do trofeja.

–  Ako ste ljudi koji za vrijeme utakmice gleda u ekran telefona… Ako uživate u sporim akcijama… Ako volite da gledate kako igrači bježe od kontakta… I volite malo da prikunjate za vrijeme utakmice… Idite na neki drugi sport… Ovo je igra za one koji vole snagu, brzinu, strast, pobjedu… – izgovaraju prvotimci Borca.

Bubić se kao i na parketu, sjajno snašao i u novoj ulozi u dresu Borca.

 

– Snimanje je bilo zabavno i potpuno novo iskustvo. Uživali smo, a nadam se da ćemo uživati i u slavlju i podići trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH – rekao je Bubić.

Finalni turnir Kupa BiH biće održan 26. i 27 maja u dvorani “Borik” u Banjaluci. Pored Borca pod svodovima banjalučkog hrama sporta za trofej će se boriti Zrinjski, Bosna Centrotrans i Konjuh.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…