Kotorvarošanke već obezbijedile 50 božićnih torti za siromašne

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.01.2018. 10:31

Akcija grupe žena iz Kotor Varoša “Pokloni tortu za božićnu radost” ušla je u završnicu i do sada joj se odazvalo više od 50 žena koje će napraviti tortu kako bi je za Božić poklonili porodicama slabijeg imovinskog stanja.

– Naša akcija je naišla na odličan odziv i premašila očekivanja jer već imamo više od 50 žena koje će donirati tortu. Plemenitom pozivu žena pridružili su se i muškarci pa su bajkeri iz Moto-kluba “Orlovi” Kotor Varoš donirali 100 KM za torte i time ponovo pokazali humanost – rekla je za “Moj Kotor Varoš” predstavnica grupe žena koje su inicirale akciju Bojana Vasić.

Torte će biti prikupljene i petak, a zatim podijeljene odabranim porodicama.

– Svi koji žele da se priključe akciji mogu da ih u petak od sedam do 12 časova donesu u prostorije Narodne biblioteke Kotor Varoš. Potom ćemo ih distribuirati u sve mjesne zajednice i podijeliti na osnovu spiska Crvenog krsta Kotor Varoš – dodala je Vasićeva.

Svi koji žele da poklone tortu za Božić mogu do petka da se priključe akciji, a sve informacije mogu da dobiju putem grupe na “Fejsbuku” pod nazivom “Pokloni tortu za božićnu radost”.

Izvor:MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…