Kotorvaroške trojke dobile podršku Vlade RS

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2018. 08:24

Pomoćnik ministra za porodicu RS Bosiljka Bošnjak posjetila je danas u Vrbanjcima kod Kotor Varoša trojke porodice Komljenović i uručila donaciju Ministarstva porodice, omoadine i sporta koja obuhvata 2.100 KM i poklon paket za bebe.

Bošnjakova je rekla da predstavnici Ministarstva porodice, omladine i sporta od 2006.godine posjećuju sve rođene trojke u RS i doniraju kolica vrijedna 2.100 KM ili protivvrijednost u slu;aju da je porodica već nabavila kolica.

– Porodica Komljenović je ranije dobila kolica od kotorvaroške firme “Fagus” i zato smo donirali novčani iznos – rekla je Bošnjakova i dodala da će Ministarstvo porodice, omloadine i sporta i dalje uručivati pomoć porodicama u kojim budu rođene trojke.

Nenad i Draženka Komljenović dobili su u julu prošle godine trojke – Nikolu, Nikolinu i Novaka, koji su se pridružili sinu Stefanu.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…