Kotorvaroški SDS proslavio krsnu slavu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.07.2018. 09:29

Kotorvaroški SDS proslavio je u Obodniku krsnu slavu svete Petra i Pavla – Petrovdan u prisustvu funkcionera i velikog broja simpatizera i članova stranke.

Domaćin proslave održane na igralištu Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” bio je Mjesni odbor SDS-a Obodnik.

Predsjednik Opštihskog odbora SDS-a Kotor Varoš Nedeljko Glamočak istakao je da je ta stranka najzaslužnija za stvaranje RS.

– RS je formirana na Stefandan, a SDS na Petrovdan i u toje ima mnogo simbolike. Ovo jeste izborna i teška godina, ali nije borba za to ko će pobijediti, nego glasamo kako ćemo živjeti. Ovi izbori su prilika da glasate za ono kako želite da živite i pozivam vas da izađete na izbore i glasate onako kako želite da živite – istakao je Glamočak.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica dočekan je ovacijama iako su okupljeni na njegov dolazak čekali duže od časa.

– Današnji dan je veliki za hrišćansku zajednicu i za naš državotvorni SDS. Mi ćemo čuvati RS i vratiti je narodu 7. oktobra. Moramo voditi odgovornu i mudru srpsku nacionalnu politiku i da čuvamo ono što smo stekli u ratu. RS je svetinja ne samo za SDS, nego za svakog Srbina koji živi u RS – rekao je Govedarica.

Predsjednica Mjesnog odbora SDS-a Obodnik Snežana Mirković istakla je da prvi put domaćini i da je divno vidjeti veliki broj ljudi. Slavsku svečanost dogodine će ugostiti Šiprage, a predsjednik tamošnjeg mjesnog odbora Boro Blagojević je istakao da će se potruditi da budu dobri domaćini, iako je uvijek teško dostići Mirkovićevu.

 

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…