Kotorvaroški džudisti donijeli tri medalje sa državnog prvenstva

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.05.2017. 08:55

Takmičari i takmičarke Džudo kluba „Mladost“ iz Kotor Varoša juče su na Prvenstvu BiH za juniore i juniorke i starije dječake i djevojčice koje je održano u Bihaću, ostvarili još jedan rezultat vrijedan pažnje.

Osvojene su tri medalje, što predstavlja veliki uspjeh za naš klub. Selena Varošić je u junirskoj konkurenciji u kategoriji do 70 kg došla do srebrene medalje, dok je Stefan Pejaković postao juniorski vice šampion BiH u kategoriji +100 kg. Do bronzane juniorske medalje je došla Sara Marić u kategoriji +78 kg. Ovaj uspjeh je tim veći, što je ostvaren u konkurenciji 240 takmičara iz 42 bosansko – hercegovačka kluba. Organizatori ovog prvenstva su bili Džudo savez BiH i DžK „Una“ iz Bihaća.

IZVOR: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…