Kotorvaroški karatisti osvojili dvije medalje na Prvenstvu Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.04.2017. 08:44

Karatisti kotorvaroškog Ipona osvojili su dvije medalje na Prvenstvu RS za djecu uzrasta do 13 godina održanom u Foči. Srebrnu medalju u borbama osvojio je Stefan Borić u kategoriji do 45 kilograma, dok se bronzom okitio Igor Žderić u konkurenciji takmičara do 40 kilograma.

Ipon je zauzeo i treće mjesto u ekipnoj konkurenciji u kojoj su se takmičili karatisti rođeni 2006. i 2007. godine, a u timu su bili Igor Žderić, Milan Gajanin i Nebojša Tepić.

Ipon je na šampionatu u Foči nastupio sa sedam takmičara i zabilježio još jedno dobro izdanje na republičkim takmičenjima. Članovi Ipona sada se okreću pripremama za takmičenje koje će biti održano 9. aprila u Tesliću na koje odlaze sa visokim ambicijama.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…