Kotorvaroški osnovci učili kako da budu humanisti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.11.2018. 08:35

Radionica za nove članove podmlatka Crvenog krsta Kotor Varoš, učenike Osnovne škole “Sveti Sava”, održana je u zgradi ove humanitarne organizacije, a mališani su imali priliku da se upoznaju sa osnovnim informacijama o Crvenom krstu kod nas i u svijetu.

Takođe, članovi Kluba mladih su im demonstrirali vještine pružanja prve pomoći, a svi osnovci su izrazili želju da pohađaju kurseve prve pomoći kako bi sutra pomogli sebi i drugima ukoliko se nađu u nevolji.

Edukacija će biti nastavljena 21. novembra kada se očekuje još veći broj zainteresovanih mališana koji žele da se uključe u organizaciju podmlatka Crvenog krsta Kotor Varoš u želji da služe lokalnoj zajednici.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…