Kotorvaroški privrednici kod Dodika na prijemu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.11.2018. 08:28

Uspješni kotorvaroški privredniciMiroslav Malijević i Radenko Bubić bili su gosti na svečanom prijemu koji je u Istočnom Sarajevu povodom stupanja na funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH priredio Milorad Dodik.

Pozivom na svečani prijem ukazano je priznanje za doprinos koji preduzeća “Dermal” i “Fagus” daju privrednom rastu i razvoju RS. “Dermal” se bavi proizvodnjom obuće, dok je “Fagus” aktivan u više privrednih grana, ali mu je primarna drovoprerada.

Dodik izjavio je da se zalaže za stabilnost i poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i Ustava, onako kako je napisan, a ne interpretiran i da od toga mora da počiva BiH. On je zahvalio svima koji su došli na prijem i poručio da je ovo novi početak i za RS i za stanje mira na ovim prostorima.

Prijemu su prisustvovali najviši zvaničnici i predstavnici političkog, društvenog, privrednog, kulturnog i sportskog života RS, te diplomatskog kora.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…