Kotorvaroški veterani trijumfovali u Kranju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.11.2018. 09:55

Kotorvaroški fudbalski veterani zaokružili su ovu kalendarsku godinu trijumfom u Kranju, savladavši veterane „Triglava“ rezultatom 6:5.

Tradicionalan susret starih sportskih prijatelјa odigran je pod reflektorima na jednom od pet terena sa vještačkom travom u okviru sportskog centra.

Kotorvarošani su pokazali karakter, jer su u poslјednjih pet minuta uspjeli da preokrenu rezultat od 3:5 na 6:5. Na ovaj način je produžena serija nepobjedivosti u ovoj godini, ali istovremeno su dodatno učvršćene bratske veze Kotor Varoša i Kranja.

„Uvijek nam je zadovolјstvo kada naši prijatelјi iz Kotor Varoša dođu u Kranj, jer osim prijatelјske utakmice iskoristimo priliku da razmijenimo iskustva i ugovorimo nova druženja“, istakao je veteran „Triglava“ Dalibor Prača.

Gorazd Kužnik, takođe veteran i jedan od trenera u mlađim uzrasnim kategorijama „Triglava“, naglasio je značaj zajedničkih susreta.

„Rezultat je u drugom planu, a mi se trudimo da budemo približno dobri domaćini kao Kotorvarošani, mada su oni prepoznatlјivi po gostoprimstvu“, rekao je Kužnik.

Saša Vuković, koji je služio vojni rok upravo u Kranju, u prvi plan stavlјa toplinu i lјubaznost domaćina kao i odličnu organizaciju tokom tri dana boravka u bratskoj opštini.

„Druženja u ovom gradu su fenomenalna, uvijek se vratimo prepuni pozitivnih utisaka, i zato Kranj zauzima posebno mjesto u našim srcima“, poručio je Vuković.

Kotorvarošani su bili i gosti Aleksandra Batara, brata paroha Mirka Batara, u njegovom ugostitelјskom objektu. Takođe obišli su i čuvene kranjske rovove u kojima se održava manifestacija „Vinski put“, koja je okupila preko 40 izlagača vina iz Slovenije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…