Kuća radosti u prazničnom duhu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.12.2018. 08:54

Djeca i roditelji uživali su u nikoljdanskoj priredbi koja je održana u kotorvaroškom Centru za porodicu “Kuća radosti”, a mališani su obradovani i paketićima.

Program su otvorili glumci Dječijeg pozorišta iz Banjaluke predstavom “Crvenkapica”, koja je izazvala oduševljenje prisutnih, a korisnici “Kuće radosti” ponijeli su pregršt pozitivnih utisaka koje su na njih ostavili glumci.

Djeci je potom besjedio Sveti Nikola, prenoseći im utiske svoje ovozemaljske misije i ljubav koju je gajio posebno prema djeci. Nakon razmjene utisaka svima je podjelio paketice, koje su zaslužili jer su tokom godine bili dobri. Dodjeli paketića prisustvovala su i djeca kotorvaroškog privrednika koji je za ovu priliku donirao paketiće za svu djecu i obezbjedio dolazak glumaca Dječijeg pozorišta.

Direktorica Centra za porodicu “Kuća radosti” Dragica Tepić je zahvalila svima koji su dali doprinos tokom dvogodišnjeg rada udruženja, a posebno preduzeću koje je snijelo sve troškove obilježavanja nikoljdanskih radosti. Ona je otkrila i poteškoće sa kojima se susreću u radu, te planirane aktivnosti s ciljem da udruženje unaprijedi rad i postane samoodrživo.

– To je moguće samo uz pomoć lokalnih i republičkih ustanova i institucija – istakla je Tepićeva i svim prisutnima poželjela srećne i uspješne nastupajuće praznike.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…