Kurs engeskog jezika za djecu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.02.2016. 21:01

Udruženje građana "Miroslav Miro Pejović" organizuje kurs engleskog jezika za djecu.

"Časovi engleskog jezika biće održavani dva puta sedmično u trajanju po sat vremena. Nastava će se izvoditi u popodnevnim i večernjim terminima a cijena je 20 KM mjesečno. Ukoliko bude zainteresovanih, organizovaćemo i kurs za najmlađe (3-5 godina), kao i kurs engleskog za odrasle po istoj cijeni" - rekla je Dajana Tepić profesorica engleskog jezika iza koje je nekoliko godina iskustva u radu sa djecom u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Kotor Varošu. 

Kurs je predviđen za djecu uzrasta od šest do jedanaest godina.

Na ovaj način djeca će razvijati pozitivan stav prema učenju engleskog jezika, sticati nova znanja o jeziku i kulturi, razvijajući jezičke vještine i navikavajući se na rad u paru i grupi.

Upis polaznika je u toku a prijaviti se možete na broj telefona 065/192-979.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…