Led rasvjeta u Grabovici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2017. 09:00

U mjesnoj zajednici Grabovica počeli su radovi na postavljanju prve LED rasvjete na teritoriji opštine Kotor Varoš. Radovi se izvode u okviru projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH" a finansiraju se iz sredstava UNDP-a i opštine Kotor Varoš. Izvođač radova je firma "MIG Elektro" iz Mrkonjić grada koja je na raspisanom pozivu za dostavljanje ponuda dostavila najpovoljniju ponudu.

Ono što daje još veću važnost ovom projektu je to što su građani Mjesne zajednice Grabovica na održanim forumima upravo ovaj projekat ocijenili sa najviše bodova na rang listi prioriteta. 

"Postaviće se 22 nova stuba sa LED rasvjetom, zamijeniće se osam postojećih svjetiljki i postaviće se 4 reflektora na igralištu u Grabovici" - izjavio je Bojan Đekanović, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Grabovica i odbornik SDS-a u SO Kotor Varoš.

Đekanović je dodao da će se truditi da rasvjetom bude obuhvaćena što veća površina mjesne zajednice i da je LED rasvjeta dosta ekonomičnija, dugotrajnija i daje bolje osvjetljenje te da na sve postojeće svjetiljke proizvođač nudi dvije godine garancije. Pored ovog projekta Savjetu mjesne zajednice su odobrena sredstva i uskoro će se pristupiti opremanju kancelarije kako bi se stvorili preduslovi za nesmetan rad Savjeta.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…