M:tel nagradio Kotorvarošanku Suzanu Đurić Blagojević

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.02.2017. 14:33

Suzana Đurić Blagojević iz Kotor Varoša osvojila je putovanje za dvoje u Budimpeštu za najoriginalniju dopunu čestitke za Dan zaljubljenih koju je kompanija “M:tel” postavila na “Fejsbuk” stranici.

"...pristati da ti poklonim novi telefon iz moje tarife iako je moj odavno bio spreman za zamjenu!", napisala je Suzana i tim odgovorom osvojila žiri. 

Baš to je odgovor koji je naš žiri nakon dugog, teškog, ali slatkog vijećanja odabrao kao najoriginalniju dopunu čestitke za Dan zaljubljenih, saopšteno je iz m:tel-a.

"Hvala M:TEL-u! Ostalima želim puno sreće u neki drugim M:TEL nagradnim igrama, iako neki smatraju da je moj komentar glup.  Vjerujte, slučajnosti se dešavaju, kao što je upravo ovo sada!  Važno je biti svoj bez obzira šta drugi rekli i mislili! Uživajte u ovim divnim sunčanim danima i što bi rekli u onoj emisiji "Sve za ljubav", "Volite nekog i neka neko voli vas!", izjavila je Suzana Đurić Blagojević. 

KVorum.net čestita Suzani, a m:tel se svim učesnicima zahvalio i napomenuo da smo zajedno još jednom pokazali koliko ljubavi ima u nama i oko nas! 
 

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…