MKV: Slobodan Jurić uskoro novi direktor Komunalnog preduzeća “Bobas“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 16:17

Novi direktor Komunalnog preduzeća “Bobas” Kotor Varoš biće Slobodan Jurić, dok će na poziciju tehničkog direktora doći Miodrag Petrović.

Jurić, koji je kadar SDS-a, zamijeniće Gorana Kušljića, dok će Petrović kao prijedlog PDP-a sjesti u upražnjenu fotelju. Promjene bi trebale uslijediti krajem sedmice na sjednici Nadzornog odbora “Bobasa”.

Nova kadrovska rješenja posljedica su formiranja nove većine u Skupštini opštine Kotor Varoš u kojoj više nije SNSD čiji je kadar Kušljić. Novu skupštinsku većinu formirali su SDS, PDP, SDA, DNS i SP i Hrvatska koalicija Kotor Varoš – HDZ BiH – HNS BiH.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…