MKV: Troje djece i oca u Orahovi obradovali humani mještani Obodnika

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 09:23

Mještani Obodnika obradovali su paketima pomoći porodicu Marić iz Orahove u kojoj Ana, Juro i Ivana u veoma teškim uslovima žive sa nezaposlenim ocem.

Otac koliko je u njegovoj moći brine o djeci, ali to nije ni izbliza dovoljno za iole normalan život troje mališana.

Mjesna zajednica Obodnik i mještanke Snežana Jurić i Olivera Vuković organizovale su akciju prikupljanja hrane, odjeće, obuće i drugih potrepština kako bi pomogli djeci i njihovom samohranom ocu. Paketi pomoći i novac obradovali su Mariće, koji su se pripremali za proslavu Božića.

– Prizor koji smo zatekli kada smo odnijeli prikupljenu pomoć natjerao mi je suze na oči. Svako od nas bi trebao da odvoji malo od sebe kako bi pomogli ovakvim porodicama. Jedna naša sitnica, njima zaista puno znači. Bila su nam puna srca kada smo vidjeli osmijeh na njihovim licima – rekla je Jurićeva.

Mariće je prije nekoliko dana obišla i ekipa Crvenog krsta i podijelila svoje pakete pomoći, a kažu da ih često posjeti i kotorvaroški fratar, ali je uprkos dobrim ljudima to malo da bi djeca bez majke osjetila toplinu porodičnog doma.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…