MZ Grabovica: Održan zbor građana i utvrđeni prioriteti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2018. 08:09

U novim prostorija MZ Grabovica održan je Forum građana na kojem su predstavljeni rezultati rada Savjeta MZ za proteklu godinu dana.

,,Urađeno je dosta na poboljšanju uslova za život mještana MZ . Asfaltirali smo put prema crkvi u Kalamandama u dužini 150 m sredstvima UNDP-a i opštine KV, drugu dionicu završićemo kada vremenski uslovi budu dozvoljavali pošto je okončana tenderska procedura i izabran izvođač. Uradili smo rasvjetu u užem centru mz postavljanjem 22 nova stuba i zamjenjeno je 11 svetiljki novim led svetiljkama. Takođe postavili smo 4 nova reflektora na igralište. Sredstvima opštine opremili smo i stavili u funkciju kancelarije MZ. Poboljšali smo komunalnu infrastrukturu nabavkom 5 novih kontenera,, istakao je predsjednik MZ Grabovica – Bojan Đekanović.

Izglasani su novi prioriteti među kojima su sanacija stare osnovne škole, izgradnja bazena na otvorenom, pomoć KUD-u  Sloga, izgradnja dječijeg igrališta. Prioriteta je bilo još a ti su postaknutu na vrhu ljestvice. Takođe građani su istakli potrebu da doktor koji dolazi jednom u 2 sedmice duže se zadrži kako bi svi bili usluženi.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…