Mališani iz vrtića ”Larisa Šugić” uživali u radijskom studiju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.10.2016. 22:53

Mališani iz vrtića “Larisa Šugić” posjetili su Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš i iz studija učestvovali uživo u programu Radija RS.

Posjeta 29 mališana je upriličena povodom Nedjelje djeteta, a dječaci i djevojčice su iz radijskog studija obradovali slušaoce recitacijama pjesmica, dok su u ozbiljnijem dijelu programa govorili od dječijim pravima.

Osim posjete studiju mališani su obišli i redakciju “Kotorvaroških novina” gdje su se upoznali kako nastaju novine.

Posjeta je  završena uz igru, pjesmu i slatkiše koje su im pripremili njihovi drugari iz Centra za kulturu, sport i informisanje.

U Centru za kulturu i informisanje i vrtiću “Larisa Šugić” istakli su da je ovom posjetom nastavljena odlična saradnja između dvije ustanove.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…